Смачні медові реберця: простий рецепт для вас

Медові реберця, які тануть у роті

Якщо ви полюбляєте реберця, ми маємо для вас чудовий рецепт, який стане фаворитом на вашій кухні. Ним у своєму інстаграмі поділився шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво. Збережіть собі рецепт медових реберець, щоб не загубити!

Інгредієнти:

  • Свинячі ребра – 2 штуки;
  • Сіль, перець – за смаком;
  • Соус (до грилю):
    • Часниковий порошок – 2 столові ложки;
    • Солодка паприка – 1 столова ложка;
    • Діжонська гірчиця – 1 столова ложка;
    • Яблучний оцет – 1 столова ложка;
    • Оливкова олія – 50 мілілітрів;
  • Соус M&M’s (після грилю):
    • Діжонська гірчиця – 2 столові ложки;
    • Мед – 4 столові ложки;
    • Соєвий соус — 30 мілілітрів.

Приготування медових реберець:

Смакує настільки добре, що вам навряд вдасться зупинитись на одному шматочку! – додав шеф. Приготуйте і ви цю страву на вихідних. Вам точно сподобається!

Найкращі ягідні коктейлі для вечора з друзями

Час для святкування

Вечір п’ятниці – найкращий момент, щоб забути про всі турботи та тривоги й подарувати собі маленьке свято. Запросіть друзів на мінівечірку з коктейлями, адже триває ягідний сезон. Приготуйте яскраві та смачні малинові, полуничні та черешневі коктейлі, які допоможуть створити справді літній вайб.

Мохіто з полуницею

Легкий та приємний коктейль з кисло-солодким смаком, який чудово освіжає. Телепортує на пляж й смакує як омріяна відпустка.

Інгредієнти:

  • білий ром на вибір;
  • полуничний сироп;
  • содова;
  • лайм;
  • свіжа полуниця;
  • м’ята;
  • лід до смаку.

Як приготувати: Додати у хайбол (склянка для коктейлів) 10 листочків м’яти та 3 шматочки лайму. Засипати все льодом. Додати 50 мілілітрів рому та 15 мілілітрів полуничного сиропу. Долити содової. Додати ще більше льоду (за бажанням) та прикрасити напій свіжою полуницею та листочками м’яти.

Clover Club

Літній коктейль з трав’яними та ягідними відтінками. Смакує як відпустка десь у старовинному британському котеджі.

Інгредієнти:

  • сухий джин;
  • малиновий сироп;
  • лід у кубиках;
  • яєчний білок;
  • сік лайму.

Як приготувати: Додати у шейкер 15 мілілітрів яєчного білка, 15 – лаймового соку, 25 – малинового сиропу, 50 – джину. Отриману суміш ретельно збити з кубиками льоду, а тоді перелити у коктейльний келих. Прикрасити напій свіжою малиною.

Черешнева сангрія

Солодка іспанська класика. Чудовий коктейльний десерт у спекотну погоду.

Інгредієнти:

  • червоне вино;
  • бренді;
  • сироп черешневий;
  • лікер лайму;
  • сік ананаса;
  • ягоди до смаку.

Як приготувати: У склянку з льодом додати всі вказані інгредієнти. Перелити отриману суміш в шейкер, а тоді знову у склянку, щоб досягнути ідеальної консистенції. Прикрасити свіжими полуницями та чорницями (або іншими ягодами до смаку).