Ніжний сирник з вишнями: простий рецепт для вас

Смачний десерт для всіх

Якщо вам подобається львівський сирник, то його оновлена версія однозначно припаде до душі. Приготуйте його, щоб потішити себе смачненьким.

Рецептом цього фантастично смачного десерту поділилась у своєму інстаграмі блогерка Валерія Велігура. Збережіть собі, щоб не загубити!

Інгредієнти

(на форму 25 на 15 сантиметрів):

  • 600 грамів кисломолочного сиру 9%
  • 3 яйця
  • 75 – 100 грамів цукру
  • дрібка солі
  • 75 грамів сметани 20%
  • 30 грамів кукурудзяного крохмалю
  • 75 грамів вершкового масла
  • цедра 1 лимона

Для начинки:

  • 300 грамів вишень
  • 15 грамів цукру
  • 15 грамів кукурудзяного крохмалю
  • 200 грамів макової начинки

Для глазурі:

  • 175 грамів шоколаду
  • 10 мілілітрів олії

Спосіб приготування

Вишнева начинка: Цукор перемішуємо з крохмалем та додаємо до свіжих або розморожених вишень. Ставимо на середній вогонь і варимо до загущення. Накриваємо плівкою в контакт і даємо охолонути.

Сирна маса: Кисломолочний сир, яйця, цукор, сіль, сметану, крохмаль, цедру лимона (за бажанням) та розтоплене масло ретельно пробиваємо блендером до гладкої маси. ~ 2/3 сирної маси кладемо у форму з пергаментом і зверху додаємо вишневу начинку. До решти сирної маси додаємо макову начинку, перемішуємо і “закриваємо” нею вишневу начинку. Стукаємо формою декілька разів об стіл, щоб вийшло зайве повітря.

На нижній рівень духовки ставимо ємність з гарячою водою, а на середній – сирник та випікаємо у розігрітій до 180 градусів духовці 55 – 60 хвилин. Після цього трішки відкриваємо дверцята духовки і даємо сирнику повністю у ній охолонути. Далі прибираємо у холодильник, як мінімум, на 6 годин.

Глазур: Поєднуємо розтоплений шоколад з олією та покриваємо нею охолоджений сирник. Прибираємо у холодильник до повного застигання шоколаду. Після цього нарізаємо, подаємо та насолоджуємося!

Смачного!

Три знаки Зодіаку, яким слід бути обережними на роботі

Астрологічні поради для трьох знаків

Астрологія – це не лише про романтику й характер. Вона також може дати цінні підказки щодо того, як поводитись у професійному середовищі. Іноді, попри всі зусилля, робочі будні наповнюються конфліктами, несподіваними труднощами чи надмірною втомою. Астрологи стверджують: причина може критися у впливі планет на конкретні знаки Зодіаку.

Овен: не варто поспішати з рішеннями

Овни – природжені лідери, які не бояться викликів і рішень. Вони звикли діяти швидко, іноді навіть інтуїтивно. Та саме ця риса може зіграти злий жарт. У найближчий період Овнам краще уникати імпульсивності: не підписувати документи поспіхом, не відповідати різко на критику й не втручатися в робочі конфлікти, які їх не стосуються. Також зірки попереджають про можливу втому, яка вплине на здатність зосереджуватись. Важливо дотримуватись режиму, не затримуватись в офісі до ночі й не брати на себе забагато відповідальності.

Рак: емоційна вразливість на піку

Ракам притаманна глибока емоційність, що робить їх прекрасними співрозмовниками й турботливими колегами. Але саме емоції можуть завадити їм на роботі. Зараз – не найкращий час для щирих розмов із керівництвом чи боротьби за справедливість. Будь-яка критика може болісно сприйматись і виводити з рівноваги. Зірки радять Ракам зосередитись на поточних завданнях, не виносити робочі емоції за межі кабінету і не брати на себе чужі проблеми. У разі непорозумінь – краще промовчати, ніж загострювати ситуацію.

Водолій: надмірна довіра може зашкодити

Водолії часто мають нестандартний підхід до роботи й вражають креативністю. Водночас вони можуть легко довіряти людям, особливо тим, хто говорить красиво. І саме тут криється ризик: хтось із колег може скористатись відкритістю Водолія заради власної вигоди. У професійному середовищі Водоліям зараз варто тримати дистанцію, обережно ставитись до ініціатив, які здаються занадто ідеальними, і перевіряти будь-яку інформацію. А ще – уникати спонтанних рішень, які не обговорені з командою.

Попри те, що зірки не визначають наше життя остаточно, вони можуть дати важливі сигнали. Для Овнів, Раків і Водоліїв найближчий період вимагатиме підвищеної обережності у професійних питаннях. Уникнення конфліктів, обачність у документах, контроль над емоціями та критичне мислення – ось ті якості, які допоможуть пережити складний етап без втрат.

Пам’ятайте: бути уважним – не значить боятись. Це про мудрість і турботу про себе.