Два знаки Зодіаку, яким варто покладатися на себе

Овни – енергія та рішучість на самостійному шляху

Овни завжди відзначалися сильним характером і прагненням діяти. У найближчі тижні їхні власні сили будуть ключовими для досягнення цілей. Астрологи радять не покладатися на чужу допомогу і довіряти лише своїм інстинктам і рішучості. Овни можуть зіткнутися з несподіваними перешкодами, які вимагатимуть швидких і чітких рішень. Саме тому вони мають зосередитись на власній силі і не розпорошувати увагу.

Діва – внутрішня сила і мудрість як опора

Для Дів найближчий період теж стане викликом, який краще долати самостійно. Їхній аналітичний розум і уважність до деталей допоможуть обійти пастки і ухвалити правильні рішення. Важливо не очікувати надмірної допомоги від оточення, а сконцентруватися на своїх внутрішніх ресурсах і досвіді. Діви зможуть використати цей час для особистого росту і зміцнення впевненості у власних силах.

Коли обставини змушують покладатися лише на себе, це шанс показати справжню міць і незалежність. Овен і Діва мають усі можливості, щоб пройти цей період гідно. Головне – не боятися приймати відповідальність і довіряти своїм силам.

Смачний клафуті з черешнею: простий рецепт

Смачний десерт з черешнею

Сезон черешні у розпалі, а отже пора готувати з неї щось дуже смачне. Наприклад, можна потішити себе клафуті.

Рецептом цього десерту у своєму інстаграмі поділилась переможниця проєкту “МастерШеф” Валерія Матрохіна. Збережіть собі, щоб не загубити!

Інгредієнти:

  • Черешня без кісточок – 400 – 450 грамів
  • Вершкове масло – 50 грамів + трохи для змащування форми
  • Яйця – 3 штуки
  • Молоко – 300 грамів
  • Цукор – 80 грамів
  • Ванільний екстракт – 1 столова ложка
  • Сіль – щіпка
  • Борошно – 100 грамів

Приготування:

Змастіть форму вершковим маслом і присипте трохи цукром (із загальної кількості). Викладіть черешню в один шар.

Збийте віничком яйця, цукор, ванільний екстракт, сіль, борошно й розтоплене вершкове масло до однорідності. Влийте молоко й ще раз добре перемішайте.

Залийте тісто у форму з ягодами. Випікайте 40 хвилин при температурі 180 °C до золотистої скоринки. Перед подачею можна присипати цукровою пудрою або подати з кулькою морозива.

Смачного!