Які інгредієнти потрібні для пирога?
Для приготування цього смачного десерту вам знадобляться:
- Печиво — 200 грамів;
 - Масло вершкове (розтоплене) — 80 грамів;
 - Варене згущене молоко «Іриска» ПМКК — 200 грамів;
 - Яблука — 2 штуки;
 - Цукор — 80 грамів;
 - Вершки 33% — 150 мілілітрів (+ 30 мілілітрів для карамелізації);
 - Сіль — 2 грами;
 - Цукрова пудра — 2 столових ложки;
 - Шоколад (для посипки) — 50 грамів.
 
Як приготувати пиріг з «Ірискою»?
- Подрібніть печиво у блендері, додайте розтоплене масло й перемішайте. Викладіть у форму, розрівняйте та притисніть до дна. Поставте у холодильник на 2 години.
 - Яблука очистіть і наріжте дольками. На повільному вогні розтопіть цукор, додайте яблука, припустіть. Додайте 30 грамів вершків і сіль. Перемішайте до ніжної карамелі.
 - На основу викладіть шар вареного згущеного молока «Іриска» ПМКК.
 - Зверху — карамелізовані яблука.
 - Збийте вершки з цукровою пудрою до м’яких піків. Викладіть поверх яблук.
 - Посипте тертим шоколадом. За бажанням охолодіть ще 30 хвилин у холодильнику.
 
Цей карамельно-яблучний пиріг з «Ірискою» — справжня знахідка для осінніх вечорів: ароматний, ніжний і неймовірно простий у приготуванні. Спробуйте приготувати його разом з нами!
Нагадаємо, що цей матеріал має виключно загальноосвітній характер і не є медичною консультацією. Інформація призначена для ознайомлення з можливими симптомами, причинами та методами виявлення захворювань, але не повинна використовуватись для самодіагностики або самолікування. У разі проблем зі здоров’ям людині треба обов’язково звернутися до кваліфікованого лікаря.
