Site icon Companion UA

До Львова з новим альбомом приїздять Жадан та Собаки в Космосі

Головним героєм пісень «Жадана и Собак» як і раніше є робітничий клас. Кожна пісня є втіленням думок народу, його переживань, проблем та світосприйняття, одночасні питання і відповіді нагальної проблематики українського суспільства та існування у цьому дещо викривленому соціальному вимірі людини як індивіда.

У альбомі не обійшлося без політики. Адже пісня Instagram, безпосередньо стосується міського голови Харкова Геннадія Кернеса. Пісня з’явилася внаслідок «тісної співпраці» Кернеса і «тітушок», які скоювали напади на активістів Євромайдану.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергей Жадан и "Бийся за неї" – музыка об Украине и для Украины 

Жадан — виконавець настільки ж харизматичний, як і Жадан-читець і оратор, і збирає повні зали не лише в Україні, а й за кордоном.

Сергій Жадан – український письменник, перекладач та громадський діяч. Автор романів «Депеш Мод», «Ворошиловград», поетичних збірок «Цитатник», «Ефіопія» та інших. Автор більше двадцяти поетичних і прозових збірок. Власні тексти перекладались німецькою, англійською, шведською, італійською, угорською, польською, сербською, хорватською, чеською, литовською, білоруською, російською, вірменською мовами. Сергій є письменником номер 1 в Україні, за рейтингами журналу «ШО» та «Форбс Україна» у 2013-2014 роках.

Exit mobile version