Site icon Companion UA

Спільний проект радіостанції “Наше Радіо” та Європейського Союзу “Європа в серцях українців”

30 січня 2009 в 13.30 в прес-центрі УНІАН (вул. Хрещатик,4) відбудеться прес-конференція з приводу запуску нового проекту «Європа в серцях українців», що виходить за фінансовою підтримкою Європейського Союзу.


На прес-конференції будуть присутні: генеральний директор радіостанції «Наше Радіо» Болховецький Богдан; керівник відділу політики, преси та інформації українського представництва Еврокомісії  в Україні Дірк Шюбель та переможниця Євробачення -2004 Руслана. 


26 січня 2009 в ефірі «Нашого Радіо» стартував наймасштабнішій в українському FM- просторі проект, присвячений Європейському Союзу


Мета проекту: розповсюдження серед молоді актуальної інформації про Європейський Союз, діяльність Європейської Комісії, висвітлення взаємостосунків та спільних програм України та ЕС.


«Наше Радіо» отримує від Європейської Комісії найактуальнішу та точну інформацію про діяльність ЕС, та на її основі створює програми, які щодня лунають в ефірі. В програмах будуть обговорюватися усі аспекти відносин ЄС-Україна, переваги та можливості для української молоді, які надають програми та проекти ЄС в Україні.



Окрім щоденних програм, «Наше Радіо» щонеділі організовує ток-шоу з відомими діячами країни на актуальні теми.


Ефірний проект «Європа в серцях українців» буде активно підтримуватися зовнішньою рекламою та BTL-проектами, що орієнтовані на українську молодь.
 
Тривалість проекту «Європа в серцях українців» – 6 місяців (до серпня 2009 року).

Exit mobile version