Site icon Companion UA

Cadillac EXT та XLR-V чекають на Вас у офіційного дилера




Компанія «УкрАвтоЗАЗ-Сервіс», що входить до структури Української Автомобільної Корпорації, пропонує всім тим, хто вважає себе справжнім автомобільним гурманом, завітати до одного з офіційних дилерських центрів Cadillac, щоб познайомитись ближче із справжніми діамантами модельного ряду Cadillac.


Увазі клієнтів пропонується «заряджений» Cadillac XLR-V, спортивний, двомісний автомобіль з кузовом купе / родстер. Автомобіль, який навряд чи зможе залишити байдужим будь-кого, комплектується потужним V-подібним двигуном обсягом 4,4 літри, Northstar, потужністю  443 к.с. Безвідмовне перемикання передач забезпечує 6-ступнева автоматична КПП. Щоб розігнатись до швидкості 100 км/г, цей автомобіль витрачає менше 5 секунд. Поміж багатьох інших опцій можна виділити систему курсової стабілізації, активну підвіску, Bi-xenon, двозонний клімат-контроль, акустичну систему  Bose 5.1 Studio Surround Sound, проекційний дисплей на вітрове скло, та безліч електроніки, що відповідає майже за все від регулювання дзеркал, до складання даху. Ціна на ексклюзивне авто зафіксована в гривнях і складає 670 000 грн.


Інший достойний представник модельного ряду Cadillac, представлений в салонах офіційного дилера, компанії «УкрАвтоЗАЗ-Сервіс» – Cadillac Escalade EXT. Автомобіль класу люкс, який з легкістю трансформується з 5-тимісного позашляховика в двомісний пікап. Автомобіль успадкував від Escalade всі найкращі риси: просторий та комфортабельний салон, найякісніші матеріали, використані для оздоблення салону, шикарну комплектацію, проте набув власних рис. Відтепер цей автомобіль окрім перевезення пасажирів, може стати у нагоді при необхідності перевезення крупногабаритного багажу. На автомобіль встановлюється двигун обсягом 6,2 літри, потужністю 403 к.с., що працює в парі з шестиступеневою автоматичною трансмісією, і не дивлячись на свої розміри, долає позначку в 100 км/годину, трохи менше, ніж за 7 секунд. Ціна Escalade EXT – 499 000 грн.


Моделі Cadillac XLR-V та Escalade EXT, а також інших представників модельного ряду бренду Cadillac можна придбати скориставшись спеціальною ціновою пропозицією, яка вигідно вирізняє офіційний Cadillac від неофіційного, завітавши до найближчого дилера мережі «УкрАвтоЗАЗ-Сервіс».






Модельний ряд Cadillac, який представляє в Україні дистриб’юторська компанія УКрАвтоЗАЗ-Сервіс окрім XLR-V та Escalade EXT, включає:
CTS, ціна від 427 700 грн.
Escalade, ціна від 548 800 грн.
Escalade ESV, ціна від 578 200 грн.
Exit mobile version