Чому варто спробувати бананові панкейки?
Якщо ви шукаєте швидкий, ніжний і справді смачний варіант сніданку, бананові панкейки стануть ідеальним рішенням. Вони готуються за лічені хвилини, не потребують складних інгредієнтів і виходять пухкими та ароматними. У цій статті ви дізнаєтеся покроковий рецепт, який точно захочеться повторити.
Які інгредієнти потрібні для приготування?
Бананові панкейки давно стали улюбленою стравою багатьох родин. Їх легко поєднати з ягодами, фруктами чи солодкими топінгами. Ось що вам знадобиться для приготування:
- 2-3 середніх банани
- 150 мл молока
- 3 яйця
- 200 г борошна
- 2 ст. л. цукру
- 10 г ванільного цукру
- 1 ч. л. розпушувача
- 50 г масла
Як приготувати бананові панкейки?
- Перебийте у блендері банани та молоко до однорідної маси.
- В окремій мисці змішайте сухі інгредієнти: борошно, цукор, ванільний цукор і розпушувач. Розтопіть масло.
- Змішайте сухі інгредієнти, яйця та бананово-молочну суміш. Додайте розтоплене масло й добре перемішайте. Дайте тісту відпочити 15-20 хвилин у холодильнику.
- Розігрійте пательню на маленькому вогні. Викладайте тісто по 1 ст. ложці. Коли з’являться дрібні бульбашки – перевертайте й обсмажуйте до рум’яності.
- Готові панкейки можна подати з ягодами, згущеним молоком чи улюбленим топінгом. Смакуйте!
Спробуйте цей рецепт і насолоджуйтеся смачним сніданком разом із родиною!
