Site icon Companion UA

Чому SEO просування починається ще до розробки сайту

Якщо казати образно, то сайт можна розглядати, як раму й кузов автомобіля, а SEO – його двигун. Без грамотної, а головне, своєчасної оптимізації веб-сторінка не буде повноцінно працювати.

Коли починати оптимізувати

Оптимізувати сайт, з погляду SEO, потрібно починати під час, а ще краще – до старту розробки. Безумовно, можна й пізніше. До того ж із досвіду Luxeo, частіше власники сайтів замовляють SEO просування вже готового проекту. І, як показує практика, це теж працює. Але дорожче, довше, складніше. Причому чим складніше – тим дорожче. А в деяких випадках від етапу старту оптимізації, залежить її ефективність.

Зв’язок створення сайту з SEO

Як це виглядає на практиці

Ідеально перед початком розробки структури сайту вже мати підготовлене семантичне ядро. Для цього треба:

Під час вибору CMS часто вирішується питання: віддати перевагу готовому движку або замовляти самописний. Варто знати, що сьогодні є чимало платформ для будь-яких потреб бізнесу. Спеціальні рішення є для інтернет-магазинів, блогів, корпоративних порталів та лендингів. Доречі, сучасні системи управління контентом досить добре дружать з SEO, мають вбудовані функції та модулі, що «підтягують» сайт до вимог пошуковиків.

Під час розробки дизайну обов’язково слід передбачити нюанси, важливі для просування:

Чому вигідніше починати оптимізацію до створення сайту

3 основні причини для цього:

У разі грамотної та своєчасної SEO-оптимізації, створений сайт потрапляє в ТОП пошукової видачі досить швидко. І продовжує там триматися, вимагаючи значно менших зусиль із вашого боку. А це означає, що його бачать ваші потенційні клієнти.

Exit mobile version