Льоля Ланда поділилась рецептом смачного фалафеля

Фалафель – смачна альтернатива

Фалафель – смачна та яскрава альтернатива звичним нам котлеткам. Якщо ви ще не пробували його приготувати, то гайда робити це негайно!

Рецепт від Льолі Ланди

Допоможе вам рецепт від шеф-кухарки Льолі Ланди, яким вона поділилась у своєму інстаграмі. Збережіть собі, щоб не загубити!

Тож ловіть рецепт мого фірмового фалафеля, готуйте та не проґавте літо, адже у Львові воно ну дуже коротке! – закликала вона.

Інгредієнти:

  • 500 грамів нуту (замочити на ніч з чайною ложкою соди, зранку добре промити в протічній воді)
  • 2 цибулі
  • 3 – 4 зубчики часнику
  • Пучок петрушки та пів пучка кінзи (зелень міксуйте будь-яку, що вам смакує – можете додати м’яти, або взагалі не давати кінзи. В м’ясорубку разом зі стеблами!)
  • 120 грамів борошна
  • Сіль, паприка, кумин
  • Олія для смаження

Приготування фалафеля:

Формуєте кульки розміром як порядний волоський горіх. Хумус та овочі як додатки не обов’язкові, але всіляко вітаються, бо не бути ж фалафелькам самотніми! Смажити кульки в “глибокій олії” до брунатного кольору! Обов’язково споживати в доброму товаристві та з охолодженим білим!

Смачного!

Цей запис оприлюднено в Суспільство автором Тарас Волиненко. Додати до закладок постійне посилання.

Про автора Тарас Волиненко

Журналіст з понад 15-річним досвідом. Закінчив факультет журналістики Національного університету імені Тараса Шевченка у 2010 році. Працював у провідних українських ділових медіа, де висвітлював теми фінансів, ринку праці, інвестицій та малого бізнесу. Сьогодні спеціалізуюся на аналітиці економічних процесів в Україні та їхньому впливі на щоденне життя громадян.