Site icon Companion UA

Народна депутатка розпускає чутки та безпредметно звинувачує командування ЗСУ, – речник Генштабу Ковальов

Речник Генерального Штабу України Андрій Ковальов відреагував на численні пости народної депутатки від “Слуги народу” Мар’яни Безуглої, яка без зупину поливає брудом командування ЗСУ, а також займається розповсюдженням вигадок та влізає у військоів справи.

За словами офіцера, політикиня взагалі “ніяк не відповідає за свою диверсійну та протиправну діяльність” та й навпаки корчить із себе правдорубку.

Наводимо пост Ковальова у фейсбуці:

“Прикро, що деякі журналісти вірять у ці вигадки.

Існує таке поняття – “юродство”. Це методика духовного подвижництва в християнстві, що полягає в удаванні людиною божевілля задля протистояння вадам мирського життя. Ще кажуть, – “заради Христа юродивий”. Але удавання божевілля не завжди є духовним подвижництвом. У середньовіччі на московщині дуже було поширене юродство, не лише як релігійний феномен, а політичний.

Часто оточення царя, щоб добитися від нього якихось рішень, чи дій – підсилали до нього ніби-то “юродивих”, а насправді просто фріків, які вдавали себе побожних і божевільних. Завдяки тому, що ці “юродиві” вдавали з себе божевільних і тому могли просто в очі цареві сказати те, що боялися казати інші. Але цих “юродивих” ніхто не чіпав – ну бо вони ж божевільні, що з них візьмеш.

Якщо ці “юродиві” не могли дістатися до царя – то шастали по москві і гучно кричали про те, що треба було донести цареві. І тому рано, чи пізно але ця інформація досягала вух царя.

Складається враження, що зараз в Україні хтось використовує перевірені московські середньовічні політичні методи і завдяки сучасним політичним “юродивим” фрікам, намагаються творити інтриги, щоб досягати своїх політичних інтересів.

Найгірша, що ці маріонеткові фріки стають буденістю в українській ріал політік. Вони стають лідерами суспільної думки, впливають, або хочуть вірити, що впливають на політику.
Якщо хтось досягає через цих фріків своїх тимчасових політичних балів, – то самі ж фріки своїми заявами – часто грають на руки москви, а відтак на поразку України.

Тому слухаючи юродивих – завжди треба гарно зважити, чи дійсно вони юродиві Христа ради, чи просто міські божевільні на зарплаті. Бо божевільні, тобто вільні від Бога – ніколи не будуть Божими і вчинки їхні теж Божими не будут. Бережіть інформаційну гігієну”.

 

Exit mobile version