Ніжна молода картопелька у вершковому соусі

Смачний рецепт для літа

Шукаєте, чим потішити себе після важкого дня? Молода картопелька в кремовому соусі з часником і кропом – справжня знахідка для смачної вечері.

Інгредієнти

  • Молода картопля – 500 грамів;
  • Цибуля (велика) – 1 шт.;
  • Часник – 3 зубчики;
  • Вершки 33% або домашня сметанка – 200 грамів;
  • Кріп – на смак;
  • Сіль і перець – за смаком.

Приготування

  1. Очистіть картоплю, наріжте кубиками та відварюйте у підсоленій воді до готовності.
  2. Тим часом на пательні обсмажте цибулю до золотистості, додайте подрібнений часник і підсмажте ще хвилинку.
  3. Влийте вершки або сметанку, приправте сіллю й перцем, тушкуйте 3 хвилини на слабкому вогні.
  4. Наприкінці додайте свіжий кріп.
  5. Злийте воду з картоплі, додайте вершковий соус. Увага: не мішайте ложкою – просто злегка потрясіть каструлю, щоб усе ніжно перемішалось.
  6. Готово! Подавайте страву до столу з хрустким хлібчиком або просто так – і насолоджуйтеся смаком літа.

Смачного!