Рецепт рожевої пасти з фетою
Якщо ви хочете потішити себе чимось смачненьким на вечерю, ми маємо ідею. Приготуйте для себе рожеву пасту з фетою.
Цей рецепт – ідеальний, коли хочеться чогось легкого, красивого і нового, – зауважив шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво у своєму Instagram.
Інгредієнти:
- Макарони – 180 грамів для соусу і окремо для гарніру;
- Буряк відварений – 1 штука;
- Фета – 100 грамів;
- Сік лимона – 1 столова ложка;
- Запечений часник – 2 – 3 зубчики;
- Вода – 2 – 3 столові ложки (для консистенції);
- Сіль, перець – на смак;
- Для подачі: ще трохи фети і листочки м’яти.
Спосіб приготування:
- Відваріть макарони до стану al dente у підсоленій воді.
- У блендері збийте буряк, фету, лимонний сік, запечений часник і трохи води до однорідного крему.
- Змішайте соус із пастою.
- Прикрасьте фетою та м’ятою.
Ніжна текстура, яскравий колір і справжній WOW-ефект – ось що таке рожева паста, – додав шеф.
Смачного!