Site icon Companion UA

Особливості виробництва штучного м’яса в Україні

Українським виробником було створено штучне рослинне м’ясо з використанням інноваційних технологій та натуральних інгредієнтів. Харчова цінність на 100 г становить 270 ккал, тому його не можна зарахувати до дієтичного.

Виробником пропонується веганська котлета для бургера, вона соковита та корисна, нагадує справжню за відтінком, структурою та смаковими якостями. Червоний колір, як у яловичини, надає концентрований сік буряка, що входить до складу веганського фаршу.

Особливості виробництва веганського м’яса в Україні

Для виробництва рослинного фаршу в Україні виробник використав успішний досвід зарубіжних партнерів, а також сировину найвищої якості. Внаслідок цього вдалося створити унікальний продукт українського виробництва.

Для отримання веганського м’яса не потрібно вирощувати корів та витрачати значні ресурси на корм, воду, енергоносії та ін. Інноваційне виробництво штучного м’яса в Україні сьогодні коштує дорожче, ніж тваринного, але поступово його вартість знижуватиметься.

Це відмінний продукт для веганів, які зможуть урізноманітнити свій раціон смачними та корисними веганськими стравами. У 100 г міститься 16 г білка, він збагачений вітамінним комплексом та іншими корисними елементами для організму (цинк, фосфор, кальцій, калій, залізо та ін.).

Рослинне м’ясо можна смажити, варити та запікати, дотримуючись простих правил технології. Наприклад, котлети для бургерів смажать з кожного боку по три хвилини до отримання золотистої скоринки.

Якщо це фрикадельки для перших страв, то варять їх протягом шести хвилин у киплячій воді. Для запікання веганського м’яса потрібно хвилин 15 та нагріти духовку до 200 градусів. Зберігають та продають штучний фарш у зручній упаковці та замороженому вигляді. Допускається температура не вище -18 градусів у морозильній камері. Після розморожування необхідно вжити фарш протягом двох днів.

Як приготувати вегетаріанський бургер?

У закладах фаст-фуду найпопулярнішою позицією меню є бургери. Тепер вони доступні й для веганів, які не їдять м’ясні тваринні продукти. Замість традиційної у вегетаріанському бургері рослинна котлета.

Крім котлет для веганських бургерів, за посиланням https://eat-me-at.com/uk/product/eat-me-farsh можна замовити фарш в упаковці вагою 350 г за вигідною вартістю. Це екологічний продукт із енергетичною цінністю 1124 кДж на 100 г.

Для приготування вегетаріанського бургера потрібні такі інгредієнти:

Гуакамоле готується з авокадо, лимонного соку, подрібненої кінзи та зеленої цибулі з додаванням солі, перцю до смаку. Для приготування колслоу потрібно 100 г пекінської капусти та 50 г чуки, половина огірка та веганський майонез. Після того, як усі інгредієнти приготовлені, приступають до збирання самого бургеру.

Exit mobile version