Site icon Companion UA

“Противник зазнав значних втрат”: ЗСУ дали окупантам по зубах на кількох напрямках – подробиці

cdaccddbb

cdaccddbb

У Генеральному штабі Збройних сил України розповіли про оперативну обстановку на Бахмутському та Авдіївському напрямках. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генштабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

Як розповіли в Генштабі ЗСУ, на Бахмутському напрямі зафіксовано ворожі обстріли поблизу Бахмута, Соледара, Зайцева, Яковлівки, Кодеми, Юріївки, Бахмутського, Берестового, Покровського та Іванграда.

Російська штурмова та армійська авіація завдала ударів неподалік Зайцева, Соледара, Бахмута, Берестового та Яківлі.

“Штурмовими діями окупанти намагалися покращити тактичне становище у напрямках Стряповка – Бахмутський, Покровський – Соледар, Покровський – Бахмут, Володимирівка – Яківлівка, Відродження – Вершина, Покровський – Вершина. У всіх зазначених напрямках ворог отримав рішучу відсіч українських воїнів і відійшов” ЗСУ.

На Авдіївському напрямку ствольна та реактивна артилерія ворога обстрілювала райони Авдіївки, Пісків, Нетайлового, Невельського та Нью-Йорка. Штурмова авіація окупантів діяла поблизу Нью-Йорка, Красногорівки, Пісків та Мар’їнки.

“Наступальними діями російські загарбники намагалися прорвати оборону наших військ у напрямках Спартак — Авдіївка, Веселе — Піски, Новоселівка Друга — Красногорівка, Олександрівка — Мар’їнка, Кирилівка — Павлівка і Пречистівка — Новомайорське. Українські воїни завдали ворогові — Генштаб ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал “Коментарі” писав про те, що переговори Путіна та Ердогана : про що домовилися — чи є причина переживати Україну. Сам по собі приїзд Ердогана до Сочі – насторожуючий сигнал для України. Докладніше про це ви можете прочитати у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що Ізраїль, Нагірний Карабах, Тайвань : чому розгоряються конфлікти – яким боком тут Росія. Своїм відвертим вторгненням в Україну Путін показав іншим дикторським режимам, що можна вбивати та руйнувати у ХХІ столітті і за це нічого не буде. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт “Коментарі” повідомляв, що успіх “зернового коридору” на тлі нового шантажу Путіна: про що говорить заява Зеленського. Президент зіграв на випередження, першим заявивши про небезпеку, що виникла на Запорізькій АЕС. Читайте про це детально на нашому сайті.

Також “Коментарі” інформували про те, що про жорстокі бої, але вже не на Донбасі: у британській розвідці назвали найгарячішу ділянку фронту. Війна Росії з Україною вступає у нову фазу, у британській розвідці говорять про усунення лінії фронту.

Exit mobile version