Швидке малинове варення за 15 хвилин на сковороді

Як приготувати малинове варення на сковороді?

Пора запасатись малиною на зиму. Для цього ви можете приготувати смачне варення. А зробити це можна, не повірите, на сковороді. Блогерка kate.nora.blog у своєму тіктоці поділилась відеорецептом малинового варення на сковороді. Збережіть собі, щоб не загубити!

Які інгредієнти потрібні?

  • 1 кілограм малини
  • 1 кілограм цукру
  • 40 мілілітрів лимонного соку (можна без нього)

Який процес приготування?

Висипте малину на суху сковороду з товстим дном (можна взяти чавунну). Доведіть до кипіння на середньому вогні. Всипте цукор, продовжуйте варити, помішуючи до повного розчинення цукру. Кипʼятіть ще 5 хвилин, додайте лимонний сік і варіть 5 хвилин на невеликому вогні. Зніміть пінку та розлийте гарячим по стерилізованих банках. Закрутіть кришками, переверніть вверх дном та закутайте. Варення виходить густим та дуже ароматним!

Смачного!

Цей запис оприлюднено в Суспільство автором Тарас Волиненко. Додати до закладок постійне посилання.

Про автора Тарас Волиненко

Журналіст з понад 15-річним досвідом. Закінчив факультет журналістики Національного університету імені Тараса Шевченка у 2010 році. Працював у провідних українських ділових медіа, де висвітлював теми фінансів, ринку праці, інвестицій та малого бізнесу. Сьогодні спеціалізуюся на аналітиці економічних процесів в Україні та їхньому впливі на щоденне життя громадян.