Як приготувати корн-доги вдома?
Якщо ви хочете потішити себе та близьких чимось смачненьким, корн-доги стануть відмінним вибором. Цей рецепт поділився шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво у своєму Instagram, зазначивши, що корн-доги — це ідеальний варіант для приготування хрусткого стритфуду вдома.
Інгредієнти для корн-догів
- Для тіста:
- Борошно пшеничне – 225 грамів
- Борошно універсальне – 75 грамів
- Сіль – 1½ чайної ложки
- Цукор – 45 грамів
- Дріжджі сухі – 6 грамів
- Яйце – 1 штука
- Тепла вода – 160 мілілітрів
- Начинка:
- Сосиски – 3 штуки (розрізати навпіл)
- Моцарела (брусочками)
- Панірування:
- Панко сухарі
- Картопля – 2 штуки (дрібний кубик)
- Крохмаль – 2 столові ложки
- Соус:
- Трішки цукру
- Кетчуп
- Гірчиця
Спосіб приготування
- Збийте яйце з цукром і дріжджами.
- Додайте обидва види борошна, сіль і воду. Замісіть м’яке липке тісто, накрийте й залиште на 1 годину.
- Наріжте картоплю кубиком, проваріть 3-4 хвилини, остудіть і обсипте крохмалем.
- Сосиски та моцарелу наріжте однаковими шматочками. Насадіть на шпажку: спочатку сосиска, потім сир.
- Обмокніть шпажку в тісто, щоб повністю покрити начинку. Обваляйте у панко та картопляних кубиках.
- Смажте в розігрітому маслі до золотистої скоринки. Потім зменшіть вогонь і доготуйте всередині.
- Посипте дрібкою цукру. Полийте кетчупом та гірчицею.
Смачного!
Цей матеріал має виключно загальноосвітній характер і не є медичною консультацією. Інформація призначена для ознайомлення з можливими симптомами, причинами та методами виявлення захворювань, але не повинна використовуватись для самодіагностики або самолікування. У разі проблем зі здоров’ям людині треба обов’язково звернутися до кваліфікованого лікаря.
