Смачні корейські корн-доги: простий рецепт на вихідні

Як приготувати корн-доги вдома?

Якщо ви хочете потішити себе та близьких чимось смачненьким, корн-доги стануть відмінним вибором. Цей рецепт поділився шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво у своєму Instagram, зазначивши, що корн-доги — це ідеальний варіант для приготування хрусткого стритфуду вдома.

Інгредієнти для корн-догів

  • Для тіста:
  • Борошно пшеничне – 225 грамів
  • Борошно універсальне – 75 грамів
  • Сіль – 1½ чайної ложки
  • Цукор – 45 грамів
  • Дріжджі сухі – 6 грамів
  • Яйце – 1 штука
  • Тепла вода – 160 мілілітрів
  • Начинка:
  • Сосиски – 3 штуки (розрізати навпіл)
  • Моцарела (брусочками)
  • Панірування:
  • Панко сухарі
  • Картопля – 2 штуки (дрібний кубик)
  • Крохмаль – 2 столові ложки
  • Соус:
  • Трішки цукру
  • Кетчуп
  • Гірчиця

Спосіб приготування

  1. Збийте яйце з цукром і дріжджами.
  2. Додайте обидва види борошна, сіль і воду. Замісіть м’яке липке тісто, накрийте й залиште на 1 годину.
  3. Наріжте картоплю кубиком, проваріть 3-4 хвилини, остудіть і обсипте крохмалем.
  4. Сосиски та моцарелу наріжте однаковими шматочками. Насадіть на шпажку: спочатку сосиска, потім сир.
  5. Обмокніть шпажку в тісто, щоб повністю покрити начинку. Обваляйте у панко та картопляних кубиках.
  6. Смажте в розігрітому маслі до золотистої скоринки. Потім зменшіть вогонь і доготуйте всередині.
  7. Посипте дрібкою цукру. Полийте кетчупом та гірчицею.

Смачного!

Цей матеріал має виключно загальноосвітній характер і не є медичною консультацією. Інформація призначена для ознайомлення з можливими симптомами, причинами та методами виявлення захворювань, але не повинна використовуватись для самодіагностики або самолікування. У разі проблем зі здоров’ям людині треба обов’язково звернутися до кваліфікованого лікаря.