Смачні медові реберця: простий рецепт для вас

Медові реберця, які тануть у роті

Якщо ви полюбляєте реберця, ми маємо для вас чудовий рецепт, який стане фаворитом на вашій кухні. Ним у своєму інстаграмі поділився шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво. Збережіть собі рецепт медових реберець, щоб не загубити!

Інгредієнти:

  • Свинячі ребра – 2 штуки;
  • Сіль, перець – за смаком;
  • Соус (до грилю):
    • Часниковий порошок – 2 столові ложки;
    • Солодка паприка – 1 столова ложка;
    • Діжонська гірчиця – 1 столова ложка;
    • Яблучний оцет – 1 столова ложка;
    • Оливкова олія – 50 мілілітрів;
  • Соус M&M’s (після грилю):
    • Діжонська гірчиця – 2 столові ложки;
    • Мед – 4 столові ложки;
    • Соєвий соус — 30 мілілітрів.

Приготування медових реберець:

Смакує настільки добре, що вам навряд вдасться зупинитись на одному шматочку! – додав шеф. Приготуйте і ви цю страву на вихідних. Вам точно сподобається!

Цей запис оприлюднено в Суспільство автором Тарас Волиненко. Додати до закладок постійне посилання.

Про автора Тарас Волиненко

Журналіст з понад 15-річним досвідом. Закінчив факультет журналістики Національного університету імені Тараса Шевченка у 2010 році. Працював у провідних українських ділових медіа, де висвітлював теми фінансів, ринку праці, інвестицій та малого бізнесу. Сьогодні спеціалізуюся на аналітиці економічних процесів в Україні та їхньому впливі на щоденне життя громадян.