Смачні палички з ковбасою та сиром за 25 хвилин

Швидкий перекус на роботі

Іноді хочеться чогось смачного, але недостатньо часу для готування. На щастя, є страви, які не вимагають від вас тривалого стояння на кухні. Наприклад, палички з ковбасою та сиром зі слоєного тіста.

Рецептом у своєму інстаграмі поділився шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво!

Інгредієнти:

  • Листкове дріжджове тісто – 1 упаковка;
  • Ковбаса – 100 – 150 грамів;
  • Твердий сир – 100 грамів;
  • Томатний соус – 2 – 3 столові ложки;
  • Жовток + молоко – для змащування;
  • Кунжут – для посипання.

Спосіб приготування:

  1. Розкатати тісто і розділити його на два однакові прямокутники.
  2. Один пласт змастити томатним соусом, викласти зверху скибки ковбаси та натертий сир.
  3. Накрити другим пластом тіста, трохи розкачати.
  4. Нарізати на смужки, скрутити кожну – джгутиком.
  5. Змастити жовтком, змішаним з молоком, посипати кунжутом.
  6. Випікати при 180°C близько 25 хвилин до рум’яності.

Смачного!

Цей запис оприлюднено в Суспільство автором Тарас Волиненко. Додати до закладок постійне посилання.

Про автора Тарас Волиненко

Журналіст з понад 15-річним досвідом. Закінчив факультет журналістики Національного університету імені Тараса Шевченка у 2010 році. Працював у провідних українських ділових медіа, де висвітлював теми фінансів, ринку праці, інвестицій та малого бізнесу. Сьогодні спеціалізуюся на аналітиці економічних процесів в Україні та їхньому впливі на щоденне життя громадян.