Трубочки зі згущеним молоком
Трубочки зі згущеним молоком – це десерт, що нагадує про дитинство. Ми запрошуємо вас приготувати їх, адже це значно простіше, ніж може здатися.
Перевіреним рецептом у своєму Instagram поділився шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво. Він зазначив, що для приготування цих трубочок вам не знадобиться вафельниця.
Інгредієнти:
- Яйця – 3 штуки;
- Цукор – 100 грамів;
- Борошно – 150 грамів;
- Вершкове масло – 100 грамів;
- Згущене молоко “Іриска” – 1 банка.
Спосіб приготування:
- Збити яйця з цукром до однорідності.
- Додати просіяне борошно, перемішати.
- Влити розтоплене вершкове масло й ще раз ретельно вимішати.
- Смажити на сухій сковорідці — як млинці.
- Гарячі заготовки згорнути в трубочки, поки не охололи.
- Начинити згущеним молоком і, за бажанням, прикрасити.
Готово! Хрусткі, ніжні, солодкі – саме те, що хочеться до кави або просто так. Насолоджуйтесь трубочками зі згущеним молоком, які однозначно стануть вашими фаворитами.