Інгредієнти для кабачкового торта
Щоб приготувати кабачковий торт, вам знадобиться:
- 750 – 800 грамів кабачків;
- 1 чайна ложка солі;
- 4 яйця;
- 50 грамів сметани;
- 125 грамів борошна;
- Сіль і перець – на смак.
Для начинки:
- 140 грамів плавленого сирка (натертого);
- 150 грамів майонезу;
- 3 – 4 зубчики часнику;
- Сіль і перець – на смак;
- Томати – для прошарку;
- Зелень – для декору.
Приготування кабачкового торта
Кабачки натираємо на великій терці, додаємо сіль, перемішуємо і відставляємо на 10-15 хвилин. Потім віджимаємо з кабачків сік, що виділився, і додаємо до них яйця, сметану, сіль, перець та ретельно перемішуємо. Далі додаємо борошно та перемішуємо до однорідної консистенції.
Смажимо кабачкові млинці на добре розігрітій сковорідці на олії з обох сторін до золотистої скоринки.
Для начинки до натертого плавленого сирка додаємо майонез, подрібнений часник, сіль, перець і ретельно перемішуємо. На кожен млинець викладаємо по 2 столові ложки начинки, рівномірно змащуємо і викладаємо нарізані кільцями томати. Останній млинець також злегка змащуємо, викладаємо всередину вже нарізані кубиками томати, по краях прикрашаємо зеленню і залишаємо тортик в холодильнику на 1-2 години для просочення.
Смачного!