Смачний кабачковий торт: простий рецепт для літа

Інгредієнти для кабачкового торта

Щоб приготувати кабачковий торт, вам знадобиться:

  • 750 – 800 грамів кабачків;
  • 1 чайна ложка солі;
  • 4 яйця;
  • 50 грамів сметани;
  • 125 грамів борошна;
  • Сіль і перець – на смак.

Для начинки:

  • 140 грамів плавленого сирка (натертого);
  • 150 грамів майонезу;
  • 3 – 4 зубчики часнику;
  • Сіль і перець – на смак;
  • Томати – для прошарку;
  • Зелень – для декору.

Приготування кабачкового торта

Кабачки натираємо на великій терці, додаємо сіль, перемішуємо і відставляємо на 10-15 хвилин. Потім віджимаємо з кабачків сік, що виділився, і додаємо до них яйця, сметану, сіль, перець та ретельно перемішуємо. Далі додаємо борошно та перемішуємо до однорідної консистенції.

Смажимо кабачкові млинці на добре розігрітій сковорідці на олії з обох сторін до золотистої скоринки.

Для начинки до натертого плавленого сирка додаємо майонез, подрібнений часник, сіль, перець і ретельно перемішуємо. На кожен млинець викладаємо по 2 столові ложки начинки, рівномірно змащуємо і викладаємо нарізані кільцями томати. Останній млинець також злегка змащуємо, викладаємо всередину вже нарізані кубиками томати, по краях прикрашаємо зеленню і залишаємо тортик в холодильнику на 1-2 години для просочення.

Смачного!