Як закрутити кукурудзу на зиму у трилітрові банки?

Як закрутити кукурудзу на зиму?

Літо у нас асоціюється з відпочинком на морі та вареною кукурудзою. Втім, іноді хочеться нею насолоджуватись взимку, але, самі розумієте, ціни просто космос. У такому випадку варто скористатись цим крутим рецептом консервованої кукурудзи. Ним поділились у блозі makarchuk_food в тіктоці.

Які інгредієнти потрібні?

Інгредієнти на 3-літрову банку:

  • сіль – 1 столова ложка
  • цукор – 100 грамів
  • оцет 9% – 3 столові ложки

Як приготувати кукурудзу у банці?

Гарненько очищаємо кукурудзу. Промиваємо і відділяємо, щоб не було косинок. Після цього складаємо кукурудзу у банки. Якщо качани великі, то розрізаємо їх навпіл. На трилітрову банку додаємо 100 грамів цукру, 1 столову ложку солі та 3 столові ложки оцту. Заливаємо це все звичайною водою. Ставимо на вогонь. З моменту закипання води в каструлі, консервуємо впродовж однієї години. Щільненько все закручуємо, перевертаємо кришки, даємо повністю охолонути і відправляємо до погреба.

Готуйте і смакуйте разом зі мною! Збережіть цей рецепт і залиште реакції під відео, якщо Вам сподобалось!

Цей запис оприлюднено в Суспільство автором Тарас Волиненко. Додати до закладок постійне посилання.

Про автора Тарас Волиненко

Журналіст з понад 15-річним досвідом. Закінчив факультет журналістики Національного університету імені Тараса Шевченка у 2010 році. Працював у провідних українських ділових медіа, де висвітлював теми фінансів, ринку праці, інвестицій та малого бізнесу. Сьогодні спеціалізуюся на аналітиці економічних процесів в Україні та їхньому впливі на щоденне життя громадян.