Як підключити Інтернет. Послуги Інтернету

Швидкісний безлімітний Інтернет став невід’ємною частиною життя сучасної людини, тож з кожним днем все більше компаній прагнуть задовольнити потребу якісного інтернет-зв’язку для мільйонів українців. Аби користування Інтернетом було максимально комфортним та приємним, важливо вибрати інтернет-провайдера, який надаватиме дійсно якісний сервіс та надійний швидкісний Інтернет. Саме таким провайдером є Мережа Ланет — компанія, яка входить у ТОП-7 операторів України й протягом багатьох років залишається незмінним лідером гігабітного Інтернету на ринку країни.

Мережа Ланет забезпечує користувачів надійним з’єднанням, гарантує вигідні інтернет-тарифи та якісний сервіс. Абоненти Мережі Ланет можуть забути про обмеження швидкості та трафіку й користуватися Інтернетом у зручний для них спосіб. Численні тести швидкості підтверджують якість надання послуг та виводять компанію на перші позиції  рейтингів за швидкістю передачі даних.

Послуги Інтернету від Мережі Ланет — найвища якість за розумну ціну. Для користувачів передбачено велику кількість тарифних планів, тож кожен може обрати оптимальну пропускну здатність з огляду на свої потреби.

Інтернет-провайдер забезпечує не лише доступне та надійне інтернет-з’єднання, але й дбає про те, щоб кожен абонент отримував якісний сервіс. Для користувачів працює цілодобова технічна підтримка, тож спеціалісти компанії оперативно нададуть консультацію, допоможуть зі зміною тарифного плану або іншими питаннями, які у вас виникнуть, в будь-який зручний для вас час. З інтернет-з’єднанням від Мережі Ланет навіть раптове відключення електропостачання не стане проблемою, адже більше половини мережевого обладнання компанії підключено до резервних джерел живлення, тож збої у постачанні ніяк не впливатимуть на ваші плани.

Безпровідний Інтернет від Мережі Ланет стає вибором мільйонів українців, адже пропонує ряд переваг:

  • просте та швидке підключення, відсутність потреби купувати дороге устаткування;
  • доступні безлімітні тарифи;
  • професійна технічна підтримка 24/7;
  • якісний сигнал та оптимальна швидкість з’єднання й передачі даних;
  • можливість підключення необмеженої кількості гаджетів, які отримують Wi-Fi сигнал.

З Мережею Ланет усі члени сім’ї зможуть користуватися швидкісним Інтернетом  без жодних обмежень, вирішувати всі актуальні завдання з декількох пристроїв одночасно.

Як підключити Інтернет від Мережі Ланет?

Щоб підключити Інтернет від Мережі Ланет достатньо залишити заявку на сайті компанії або ж зателефонувати самостійно за телефоном, вказаним на екрані. Оператор зв’яжеться з вами для уточнення деталей підключення та часу візиту майстра, а також допоможе з вибором тарифного плану, який найбільш повно задовольнить ваші потреби.

Контакти: Київ, проспект Перемоги, 95

info@lanet.ua

(044) 500-03-03

Джерело