Укрсоцбанк відновив доступ до кредитних лімітів

АКБ „Укрсоцбанк” відновив доступ до кредитних лімітів по діючим карткам фізичних осіб, які відкриті в національній валюті за тарифними пакетами „Універсальний”, „Бюджетний”, „Пенсійний” та по всім діючим карткам типу „Кредитка”. Про це повідомила прес-служба банку.


«Ми відновили доступ до кредитних лімітів по діючим карткам для клієнтів, які не мають простроченої заборгованості за картковими та некартковими кредитами. Це є логічним кроком, оскільки банк в першу чергу лояльний до клієнтів, які мають позитивну кредитну історію. Сподіваємося, що відкриття вільного доступу до кредитних лімітів особливо стане в нагоді держателям карток Укрсоцбанку під час придбання новорічних та різдвяних подарунків своїм рідним та близьким”, – зазначає Начальник департаменту розвитку сегментів та продуктів АКБ „Укрсоцбанк” Мауро Маскіо.


ДОВІДКА


АКБ «Укрсоцбанк», що входить до групи найбільших банків України, заснований у вересні 1990 року. Персонал банку налічує понад 9,5 тис. чоловік.


Станом на 1 жовтня 2009 року: кредитний портфель — 41,480 млрд. грн.; чисті активи — 44,273 млрд. грн.; обсяг коштів юридичних осіб на строкових і поточних рахунках — 4,857 млрд. грн.; обсяг коштів фізичних осіб — 6,724 млрд. грн; капітал — 5,768 млрд. грн; чистий прибуток банку — 85 млн. грн.


23 січня 2008 UniCredit Group завершила купівлю 94,2% загального випущеного акціонерного капіталу Укрсоцбанку в групи інвесторів, яких представляла міжнародна інвестиційна консалтингова компанія EastOne (продавець з боку акціонерів) через Bank Austria Creditanstalt AG (BA-CA), який входить до Групи і є відповідальним за комерційну банківську діяльність у країнах Центральної та Східної Європи

Залишити відповідь