Гастропаб або бар зі смачною їжею являє собою поєднання ресторану і бару, де гостям презентуються закуски, гарячі страви і обов’язково пиво. У таких закладах, як правило, є власні пивоварні, а також невелике гастрономічне меню, яке при цьому здатне здивувати будь-якого гурмана. Багато людей вважають за краще відвідувати паб Львів за комфортну атмосферу і смачні напої.
Особливості відвідування пабу.
Паб – це заклад, в якому продають алкоголь для негайного вживання і на винос. Там же можна замовити прості закуски і страви. Саме поняття ” паб ” походить з британської та ірландської культури.
Споконвіку в пабах варили своє пиво, що зараз практично не зустрічається. Зате в закладах сучасного типу продається алкоголь на будь-який смак. При цьому напої можна вживати як на місці, так і з виносом. Так як протягом часу призвело до серйозних метаморфоз, багато хто плутає заклади пабу і бару. Отже, що ж робить паб унікальним:
- У пабі завжди спокійна, тиха і затишна атмосфера. Ніякої гучної музики. З цієї причини в паб можуть приходити цілими сім’ями. Іноді тут трапляються виступи різних груп, які виконують живу музику.
- Паб, на відміну бару, пропонує своїм відвідувачам не тільки закуски до алкоголю, а й повноцінну їжу. Тут можна замовити і суп, і стейк, і салат. Одним словом, меню в пабах багате.
- У» правильному ” пабі, господар якого шанує традиції творців, в алкогольному асортименті присутній виключно пиво. Але зараз багато пабів відмовляються від цього, надаючи широкий вибір самого різного алкоголю.
Переваги відвідування пабу.
На сьогоднішній день величезна кількість людей, під час вибору місця для відпочинку, віддають свою перевагу відвідуванню пабу. Такому вибору сприяють наступні переваги:
* у закладі подається живе пиво власного виробництва, а також ексклюзивні варіанти пінних напоїв (бельгійське, німецьке, мюнхенське та ін.);
* паби-це не просто пивні кафе, а концептуальні заклади, де рівень обслуговування буде на порядок вище, не кажучи вже про якість напоїв і страв;
* Сучасні паби акцентують увагу на розвагах. У таких закладах, як правило, грає власний або привізний Бенд, проводяться тематичні вечірки;
* в умовах конкуренції паби пропонують масу вигідних позицій для своїх клієнтів. Наприклад « “оптові” ціни на страви та пиво для великих компаній, знижки в будні дні від 20% та інші привабливі пропозиції;
* цільова аудиторія-це відвідувачі, які готові платити за рахунок з сумою вище середнього, але при цьому отримувати задоволення від страв, напоїв, якості обслуговування і атмосфери;
• у таких місцях можна сміливо відзначати свята з друзями, родичами, але для сімейних урочистостей, ювілеїв або дитячих паті варто вибирати заклади іншого формату (наприклад, сімейні ресторани з великими терасами, панорамним видом і ін.).
Якщо ви шукаєте паб або ресторан, де хочете зустрітися з друзями, партнерами, провести корпоративний вечір, виберіть варіант відвідування пабу. Затишна дружня атмосфера, смачне меню і приємна музика зроблять вечір веселим і незабутнім.