Худі з принтом

Як тільки не називають цей предмет гардеробу: і толстовка, і світшот з капюшоном, і навіть кенгурушка. Він має широку популярність завдяки своїй зручності та універсальності. В худі можна займатися спортом, використовувати його в якості повсякденного одягу або корпоративної уніформи для працівників. Зручний у використанні та невибагливий у догляді, цей одяг підходить майже кожному, незважаючи на вік та стать. Якщо вам подобається бути оригінальним чи перебувати в центрі уваги, найкращим варіантом стане придбати худі з принтом.

Одяг в якості сувеніру

Таке рішення стане в нагоді для будь-якої життєвої ситуації. Наприклад, ексклюзивний друк на худі підійде:

  • для ефективного рекламування свого бренду чи компанії;
  • в якості презенту бізнес-партнерам або лояльним клієнтам;
  • для зміцнення командного духу в колективі;
  • щоб подарувати такий одяг на день народження або просто на згадку про вас;
  • для проведення різноманітних промо-заходів чи рекламних кампаній.

Крім цього, худі з нанесеним зображенням чи цікавим написом дає змогу оновити свій гардероб і додати унікальності звичайному повсякденному одягу.

Худі та толстовка: в чому різниця?

Мода постійно змінюється та диктує свої умови незалежно від того, подобається це нам чи ні. Саме тому гардероб кожної людини вже давно налічує цілу масу предметів одягу, а не поділяється просто на штани та кофти, як це було раніше. Кожен з них має свої особливості, відрізняється за фасоном та призначенням, наприклад, повсякденний одяг, діловий або спортивний костюм. Худі – достатньо новий елемент одягу, який більшість людей плутає з толстовкою. Зараз ви дізнаєтеся, в чому між ними полягає різниця.

Те, що толстовка і худі схожі одне з одним, – це правда. Але є й багато відмінностей. Перш за все, толстовка не має капюшона. Крій в неї вільний, а знизу та на кінцях рукавів знаходяться широкі стягуючи резинки. Деякі моделі толстовок оздоблюються звичайними бічними кишенями або однією суцільною попереду. Такі вироби відомі також під назвою «кенгуру». Крім того, ця так звана кофта може мати по центру застібку-блискавку.

Назва худі походить від англійського слова «hood» і перекладається як капюшон. Цей елемент є основним, який відрізняє худі від усіх схожих типів одягу. Він має зовсім не декоративну, а повноцінну функцію захисту від дощу або вітру. Загалом відмінними рисами худі вважаються розмір капюшона та наявність виключно однієї суцільної кишені попереду. Широку популярність цей тип одягу отримав в 1970-ті роки, коли в прокат вийшов фільм «Роккі». В цій стрічці головний герой був вдягнений в кофту вільного крою з великим капюшоном.