Британська розвідка: у Москві вигадали ще один спосіб виправдати окупацію частини України

dbeefbbcaeaeefb

У Кремлі мають намір продовжувати насаджувати пропаганду “російського світу” на окупованих територіях. За допомогою фейкових “виборів” росіяни хочуть легалізувати захоплення України. Про це повідомляє порт “Коментарі”, з посиланням на Міністерство оборони Великобританії у Twitter.

Як наголошується у звіті, 1 лютого 2023 року голова Ради федерації РФ Валентина Матвієнко заявила, що регіональні вибори відбудуться на анексованих територіях України 10 вересня 2023 року.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал,
щоб першими дізнатися про найважливіші події!

“Включення виборів у той же день голосування, яке заплановане по всій Росії, наголошує на прагненні керівництва представити території як невід’ємні частини федерації”, — наголошується у зведенні.

Британські експерти вважають, що проведення “виборів” слідує за зусиллями щодо “русифікації” захоплених територій, які включають зміну систем освіти, зв’язку і транспорту.

“Незважаючи на те, що у Росії виборцям більше не доступний значний демократичний вибір навіть на регіональних виборах, лідери, швидше за все, висунуть аргумент, що нові вибори ще більше виправдовують окупацію”, — вважають у британській розвідці.

Читайте також на порталі “Коментарі” — напруга між США та КНР знову зростає – до чого спричинив інцидент зі шпигунською повітряною кулею.                                                                                                                           

Також видання “Коментарі” повідомляло – у Кремлі знову зіпсують через постачання зброї Україні та загрожують застосуванням ядерної зброї: про що це говорить.