В ГУР розповіли, яких цілей досягла Росія

dbbcbeecddd

Окупаційні війська РФ не змогли досягти жодної зі стратегічних цілей, які перед ними ставили в Кремлі. Про це повідомляють “Коментарі” з посиланням на представника ГУР МО України Андрія Юсова та його заяву в ефірі 24 каналу.

Зокрема, представник розвідки повідомив, що наразі Україна бачить апогей кампанії, яка називалася “новий російський великий наступ”. Під час його здійснення росіяни не змогли виконати чергові терміни та завдання Путіна, зокрема “взяти Донбас до кінця березня”. Тож, досі жодна з озвучених стратегічних цілей цієї ганебної війни, яку росіяни називають СВО, не досягнута і не буде досягнута. Умовний вихід на адмінкордони Донецької та Луганської областей дозволив би російським пропагандистам сказати, що бодай якісь цілі цієї так званої “СВО” досягнуті, й переходити до спроб заморозити ситуацію і диктувати мир на своїх умовах. Та українські захисники вчергове зірвали ці плани.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал,
щоб першими дізнатися про найважливіші події!

Незважаючи на це, потенційно людський мобілізаційний ресурс росіяни ще мають, щодо техніки тут ситуація дещо інша — вона є у великій кількості, але застарілих зразків. Так звана “законсервована”, кажуть у ГУР. Тож, на думку аналітиків української військової розвідки, воєнно-політичне керівництво держави агресора розуміє, що довга війна — це катастрофічний сценарій для Росії. Про це можуть свідчити ті “сигнали”, які вони закидають про так званий “статус-кво”, про визнання “нових реалій” з кордонами — все це свідчить, що Кремль не хоче довгої війни. До цього додається втома частини російської номенклатури та бізнес-еліти від війни Путіна.

Можливе майбутнє Росії, припускають у ГУР, пов’язане з її розпадом та трансформацією до цивілізованого громадянського суспільства. Але це стане реальним лише післяперемоги України і деокупації українських територій.

Тим часом, Пригожин заявив про взяття Бахмуту, а в Офісі президента України назвали це фейком.

А сестра Кім Чен Ина звинувачує Україну у “безрозсудній ядерній мрії”.