Суші у Дніпрі з доставкою

Суші — улюблена страва мільйонів людей у всьому світі. Сьогодні ви можете скуштувати їх у сотнях ресторанів або замовити додому, скориставшись послугами служби доставки. Останній варіант приваблює все більше клієнтів завдяки своїй зручності. Проте постає питання — якою службою скористатися, щоб отримати бажаний результат? Розбираємося, на що звернути увагу.

Відгуки

Якщо ви хочете замовити суші у Дніпрі, варто обрати перевірену службу з бездоганною репутацією. Обов’язково перегляньте відгуки на офіційних сторінках у соцмережах і на Google Maps. Бажано також скористатися сторонніми ресурсами — агрегаторами оглядів. Звичайно, не буде зайвим поцікавитися думкою друзів, родичів і колег, які регулярно замовляють доставку готової їжі додому.

Однак пам’ятайте, що будь-який бізнес має певний відсоток негативних відгуків. У кожної людини свої смаки та вподобання, тому навіть найкращі страви будуть подобатися не всім. Окрім того, завжди знаходяться ті, хто залишає негативні відгуки просто для розваги чи для того, щоб знизити рейтинг конкурента.

Асортимент

Суші — це неймовірна смакота, але це тільки одна страва із чарівного світу азійської кухні. Топові служби доставки пропонують набагато більше — гарячі рамени і том-ям, сашимі, салати, закуски й супи. Вибираючи їх, ви можете замовляти страви для будь-якої нагоди:

  • романтичної вечері вдвох;
  • сімейного пікніка на природі;
  • вечірки в компанії друзів;
  • тихого вечора за переглядом улюбленого серіалу.

Ще один критерій визначення хорошої служби доставки — підбір інгредієнтів. До азійської кухні найкраще пасують екзотичні продукти, що мають унікальний смак. Це можуть бути ікра летючої риби тобіко, тигрові креветки, водорості чука тощо.

До речі, кращими будуть ті ресторани, які спеціалізуються саме на суші й на азійській кухні. Якщо той самий кухар готує бургери, тако, піцу та інші страви, він витрачає свої сили на безліч різноманітних процесів. Це негативно впливає на концентрацію уваги та якість готової продукції. Тому широкий асортимент — це добре, але нескінченне розширення меню не має переваг для споживача.

Швидкість доставки

Бажання поласувати смачними суші часто виникає спонтанно. І зазвичай у людей немає часу довго чекати замовлення — закінчується перерва, настає ніч або просто знаходиться інша альтернатива. Тому служба доставки має працювати максимально оперативно.

Більшість компаній передають замовлення протягом 60–90 хвилин. Це порівняно небагато, але й не завжди зручно. Якщо ви обмежені за часом, краще звертатися до «КотоСуші». Час доставки замовлення в цій службі — від 39 хвилин. При цьому кухарі використовують тільки якісні інгредієнти та традиційні методики приготування — без заготовок, напівфабрикатів і заморожування. Це стає можливим завдяки поєднанню кількох факторів:

  • чіткої спеціалізації кожного співробітника на кухні;
  • організації процесу приготування за стандартами мішленівських ресторанів;
  • використанню високотехнологічних роботів Suzumo;
  • програмному забезпеченню власного розроблення, яке гарантує високу швидкість та якість обслуговування.

Час роботи

Звичайно, будь-якій компанії потрібен час на розкручування та формування репутації. Тому не треба боятися експериментів — дуже часто вони дають чудові результати. Проте це стосується тих випадків, коли ви робите замовлення тільки для себе чи для кола найближчих друзів. Якщо ж вам потрібно організувати вечірку, романтичне побачення чи офіційний захід, краще віддавати перевагу перевіреним службам доставки.

Ідеальний варіант — обирати компанії, які працюють не менш ніж один рік і мають хоча б кілька десятків реальних відгуків. Це буде підтвердженням того, що служба доставки приділяє достатньо уваги підбору якісних інгредієнтів, обслуговуванню клієнтів і роботі з претензіями.

Організація роботи

В Україні та у світі є багато ресторанів, які віддають доставку на аутсорс. Вони користуються послугами таксі чи спеціалізованих кур’єрських служб. Для них це дуже зручно — віддали замовлення і забули. Проте якість такого обслуговування зазвичай не дотягує до високого рівня.

Таксисти та кур’єри часто зневажливо ставляться до замовлення. Тому ніжні страви можуть доїжджати до клієнта перемішаними чи навіть зіпсованими. Це абсолютно неприпустимо, коли мова йде про преміальну азійську кухню.

Набагато краще звертатися до спеціалізованих служб доставки, які мають власний транспорт. Їхні кур’єри уважніше ставляться до замовлень. Знаючи, що саме міститься в коробці, вони перевозять страви максимально обережно. Окрім того, спеціалізовані служби доставки пропонують дуже вигідні умови замовлення. Зазвичай це безкоштовні послуги кур’єра від певної суми чека.

Увага до екології

Використання одноразового пластику — глобальна проблема, що впливає на кожного з нас. Тому відповідальний бізнес уже переходить на альтернативні матеріали, піклуючись про здоров’я своїх клієнтів і стан навколишнього середовища. Наприклад, служба доставки «КотоСуші» використовує такі аксесуари:

  • паперові пакети;
  • супниці з кукурудзяного крохмалю;
  • ложки й виделки з екопластику.

«КотоСуші» дійсно приділяють увагу екології. Тому їхні паковання на 77% складаються з натуральних матеріалів, які повністю розкладаються протягом кількох років і не шкодять природі. Окрім того, кур’єри компанії використовують безшумні електроскутери з нульовим рівнем викидів, а на кухні встановлені спеціальні фільтри, які мінімізують кількість відходів.