Posted in

Освіжне полуничне морозиво: легкий рецепт на літо

fccbdadcfcab.jpg
fccbdadcfcab.jpg

Літо та смачні десерти

Літо – це пора ягід, легкості та прохолоди. І що може бути кращим у спекотний день, ніж порція домашнього полуничного морозива? Це простий, натуральний і дуже смачний десерт, який легко приготувати без спеціальної техніки.

Інгредієнти для морозива

Для приготування морозива вам знадобляться:

  • 300 грамів свіжої полуниці;
  • 500 грамів вершків 33%;
  • 300 грамів згущеного молока.

Приготування полуничного морозива

Щоб приготувати освіжне домашнє полуничне морозиво, спершу ретельно помийте 300 грамів свіжої полуниці, наріжте її на шматочки та збийте у блендері до стану пюре. В окремій глибокій мисці збийте 500 грамів охолоджених вершків 33% жирності до стійких піків. Додайте 300 грамів згущеного молока та ще раз збийте все разом на низькій швидкості до однорідної маси.

Далі введіть полуничне пюре й акуратно перемішайте, поки маса не стане рівномірно рожевою. Перелийте суміш у зручну місткість і поставте в морозильну камеру на кілька годин або на ніч.

Смачного!

Зрештою ви отримаєте ніжне, натуральне морозиво з яскравим полуничним смаком, яке ідеально пасуватиме до спекотних літніх днів.

Закончил национальный университет имени Тараса Шевченко. Опыт работы в журналистике - больше 15 лет