Як закрутити кукурудзу на зиму?
Літо у нас асоціюється з відпочинком на морі та вареною кукурудзою. Втім, іноді хочеться нею насолоджуватись взимку, але, самі розумієте, ціни просто космос. У такому випадку варто скористатись цим крутим рецептом консервованої кукурудзи. Ним поділились у блозі makarchuk_food в тіктоці.
Які інгредієнти потрібні?
Інгредієнти на 3-літрову банку:
- сіль – 1 столова ложка
- цукор – 100 грамів
- оцет 9% – 3 столові ложки
Як приготувати кукурудзу у банці?
Гарненько очищаємо кукурудзу. Промиваємо і відділяємо, щоб не було косинок. Після цього складаємо кукурудзу у банки. Якщо качани великі, то розрізаємо їх навпіл. На трилітрову банку додаємо 100 грамів цукру, 1 столову ложку солі та 3 столові ложки оцту. Заливаємо це все звичайною водою. Ставимо на вогонь. З моменту закипання води в каструлі, консервуємо впродовж однієї години. Щільненько все закручуємо, перевертаємо кришки, даємо повністю охолонути і відправляємо до погреба.
Готуйте і смакуйте разом зі мною! Збережіть цей рецепт і залиште реакції під відео, якщо Вам сподобалось!