Posted in

Бананові панкейки: простий рецепт для сніданку

aaacade.jpg
aaacade.jpg

Чому варто спробувати бананові панкейки?

Якщо ви шукаєте швидкий, ніжний і справді смачний варіант сніданку, бананові панкейки стануть ідеальним рішенням. Вони готуються за лічені хвилини, не потребують складних інгредієнтів і виходять пухкими та ароматними. У цій статті ви дізнаєтеся покроковий рецепт, який точно захочеться повторити.

Які інгредієнти потрібні для приготування?

Бананові панкейки давно стали улюбленою стравою багатьох родин. Їх легко поєднати з ягодами, фруктами чи солодкими топінгами. Ось що вам знадобиться для приготування:

  • 2-3 середніх банани
  • 150 мл молока
  • 3 яйця
  • 200 г борошна
  • 2 ст. л. цукру
  • 10 г ванільного цукру
  • 1 ч. л. розпушувача
  • 50 г масла

Як приготувати бананові панкейки?

  1. Перебийте у блендері банани та молоко до однорідної маси.
  2. В окремій мисці змішайте сухі інгредієнти: борошно, цукор, ванільний цукор і розпушувач. Розтопіть масло.
  3. Змішайте сухі інгредієнти, яйця та бананово-молочну суміш. Додайте розтоплене масло й добре перемішайте. Дайте тісту відпочити 15-20 хвилин у холодильнику.
  4. Розігрійте пательню на маленькому вогні. Викладайте тісто по 1 ст. ложці. Коли з’являться дрібні бульбашки – перевертайте й обсмажуйте до рум’яності.
  5. Готові панкейки можна подати з ягодами, згущеним молоком чи улюбленим топінгом. Смакуйте!

Спробуйте цей рецепт і насолоджуйтеся смачним сніданком разом із родиною!