Posted in

Чому оливкова олія корисна для капусти кейл?

dfffbefcdf.jpg
dfffbefcdf.jpg

Чим корисно додавати оливкову олію до капусти кейл?

Капуста кейл, часто названа суперпродуктом, містить велику кількість вітамінів A, C та K. Дослідження, опубліковане в журналі Food Nutrition, показало, що вживання капусти кейл з оливковою олією допомагає організму засвоювати більше поживних речовин листової зелені. Це також покращує засвоєння каротиноїдів – антиоксидантів, які можуть захищати організм від вільних радикалів та оксидативного стресу.

Скільки олії слід використовувати?

Зазвичай достатньо однієї-двох столових ложок олії. Спробуйте розім’яти кілька жмень капусти кейл з цією кількістю оливкової олії. Цей метод допомагає розщепити волокна капусти кейл, що робить її легшою для травлення та більш смачною. Загалом, більшість жиророзчинних поживних речовин краще засвоюються в поєднанні з невеликою кількістю харчових жирів. Вітаміни A, D, E та K є жиророзчинними.

Навіть якщо ви не хочете використовувати олію, ви все одно можете отримати багато вітамінів, мінералів і клітковини з капусти кейл і без неї.

Увага: Цей матеріал має виключно загальноосвітній характер і не є медичною консультацією. Інформація призначена для ознайомлення з можливими симптомами, причинами та методами виявлення захворювань, але не повинна використовуватись для самодіагностики або самолікування. У разі проблем зі здоров’ям обов’язково зверніться до кваліфікованого лікаря.