Posted in

Ліниві голубці: простий рецепт від Ектора

ecadfeddadabc.jpg
ecadfeddadabc.jpg

Як приготувати ліниві голубці?

Ліниві голубці – це смачні котлетки з фаршу та капусти, які тушкуються у соусі. Цього разу ми пропонуємо вам цікаве і сміливе переосмислення цієї популярної страви. Рецептом поділився шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво у своєму Instagram.

Які інгредієнти потрібні?

  • Капуста
  • Олія
  • Сіль, мелений перець, паприка
  • Фарш
  • Цибуля
  • Помідори
  • Гриби
  • Сир

Який спосіб приготування?

  1. Капусту нарізаємо кільцями, змащуємо олією й посипаємо спеціями.
  2. У фарш додаємо спеції та подрібнену цибулю, перемішуємо.
  3. Викладаємо на капустяні стейки.
  4. Зверху кладемо тонкі слайси грибів і помідорів.
  5. Відправляємо у духовку на 25 хвилин.
  6. Виймаємо, посипаємо натертим сиром і трішки поливаємо олією.
  7. Знову в духовку – до готовності.

Смачного!

Також рекомендуємо спробувати приготувати брі у хрусткому тісті – це фантастично легка страва, яка ідеально підійде для вечері за бокалом вина.