Як приготувати ліниві голубці?
Ліниві голубці – це смачні котлетки з фаршу та капусти, які тушкуються у соусі. Цього разу ми пропонуємо вам цікаве і сміливе переосмислення цієї популярної страви. Рецептом поділився шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво у своєму Instagram.
Які інгредієнти потрібні?
- Капуста
- Олія
- Сіль, мелений перець, паприка
- Фарш
- Цибуля
- Помідори
- Гриби
- Сир
Який спосіб приготування?
- Капусту нарізаємо кільцями, змащуємо олією й посипаємо спеціями.
- У фарш додаємо спеції та подрібнену цибулю, перемішуємо.
- Викладаємо на капустяні стейки.
- Зверху кладемо тонкі слайси грибів і помідорів.
- Відправляємо у духовку на 25 хвилин.
- Виймаємо, посипаємо натертим сиром і трішки поливаємо олією.
- Знову в духовку – до готовності.
Смачного!
Також рекомендуємо спробувати приготувати брі у хрусткому тісті – це фантастично легка страва, яка ідеально підійде для вечері за бокалом вина.