Posted in

Ніжна рожева паста з фетою: простий рецепт на вечерю

efbdeabecfffab.jpg
efbdeabecfffab.jpg

Рецепт рожевої пасти з фетою

Якщо ви хочете потішити себе чимось смачненьким на вечерю, ми маємо ідею. Приготуйте для себе рожеву пасту з фетою.

Цей рецепт – ідеальний, коли хочеться чогось легкого, красивого і нового, – зауважив шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво у своєму Instagram.

Інгредієнти:

  • Макарони – 180 грамів для соусу і окремо для гарніру;
  • Буряк відварений – 1 штука;
  • Фета – 100 грамів;
  • Сік лимона – 1 столова ложка;
  • Запечений часник – 2 – 3 зубчики;
  • Вода – 2 – 3 столові ложки (для консистенції);
  • Сіль, перець – на смак;
  • Для подачі: ще трохи фети і листочки м’яти.

Спосіб приготування:

  1. Відваріть макарони до стану al dente у підсоленій воді.
  2. У блендері збийте буряк, фету, лимонний сік, запечений часник і трохи води до однорідного крему.
  3. Змішайте соус із пастою.
  4. Прикрасьте фетою та м’ятою.

Ніжна текстура, яскравий колір і справжній WOW-ефект – ось що таке рожева паста, – додав шеф.

Смачного!

Закончил национальный университет имени Тараса Шевченко. Опыт работы в журналистике - больше 15 лет