Site icon Companion UA

Ортопедичні матраци від виробника – переваги покупки без посередників і накруток

В процесі пошуку ортопедичного матраца від виробника більшість покупців переслідують цілком зрозумілу мету: придбати якісний матрац без переплати. В цьому і полягає перевага такої покупки, адже завдяки торгівлі безпосередньо посередники не можуть конкурувати з виробником в ціновому питанні. У зворотному випадку велика ймовірність того, що вам запропонована продукція, якість якої сумнівна.

Посередники роблять все можливе для того, щоб пропонований ними товар дійшов до кінцевого споживача швидше. В результаті покупець, не відчуваючи підступу, купляє товар з певною переплатою. Важливо розуміти, що подібним промишляють саме сторонні посередники, але ніяк не офіційні представники виробників. Останні, в свою чергу, здійснюють продаж на підставі відповідного договору, укладеного з компанією. У договорі регламентовані ділові відносини між виробником і рітейлером, і в якості суттєвої умови в ньому чітко прописуються ціни на продукцію. Завдяки цьому ритейлер зобов’язаний реалізовувати продукцію за ціною, призначеної виробником. Будь-які націнки і комісійні збори в такому випадку повністю виключені. Це стосується і супутніх послуг: наприклад, матрац буде доставлений замовникові за правилами, встановленими виробником.

Виробники ортопедичних матраців

Компанія “Магдек” рада повідомити чудову новину: відтепер ми виступаємо в ролі офіційних представників іменитих виробників ортопедичних матраців і товарів для сну. Серед наших партнерів:

Представляючи покупцям продукцію перевірених компаній з гучним ім’ям і багатим досвідом, ми можемо сміливо гарантувати її бездоганну якість. Ортопедичні матраци від виробника представлені на сторінках сайту magdek.com.ua в чудовому різноманітті форм, моделей і дизайну. Фірмова продукція доступна за цінами від виробника – ніяких переплат і націнок.

Ви знайшли більш вигідну пропозицію, ніж у нас? Повідомте про це, і ми тут же виправимо цю помилку, перебивши ціни конкурента більш низькими. Наші фахівці активно працюють над розширенням асортименту, регулярно проводячи моніторинг ринку ортопедичних матраців. Ми завжди раді і готові до співпраці з новими партнерами, адже якісної продукції багато не буває.

Ортопедичні матраци за ціною від виробника в інтернет магазині “Магдек”

Щоб придбати матрац без переплат і націнок, достатньо здійснити замовлення на сайті magdek.com.ua. Порядок дій гранично простий:

При виборі моделі виникли будь-які труднощі й питання? Сміливо задавайте їх нашим онлайн-консультантам або телефонуйте нам за вказаними на сайті номерами.

Exit mobile version