Posted in

Простий рецепт консервованих персиків на зиму

ceecccceabacdbed.jpg
ceecccceabacdbed.jpg

Як приготувати консервовані персики?

Щоб у холодну пору ласувати солодкими шматочками літа, варто вже зараз приготувати домашні консервовані персики. Пропонуємо вам простий рецепт із мінімумом інгредієнтів і максимумом задоволення.

Ці фрукти не лише смачні, а й чудово зберігають свій аромат і текстуру після термічної обробки, пише Радіо МАКСИМУМ.

Які інгредієнти потрібні для консервації?

Для консервації вам знадобляться такі інгредієнти:

  • персики – 2 кілограми;
  • цукор – 400 грамів;
  • вода – 1 літр;
  • лимонна кислота – 2 чайні ложки.

Який процес приготування?

Стиглі персики ретельно миють, очищають від гілочок і видаляють кісточки. Кожен плід нарізають на 6 частин. Тим часом стерилізують банки й кришки, після чого укладають туди шматочки фруктів.

Для сиропу кип’ятять воду з цукром та лимонною кислотою кілька хвилин, потім заливають ним персики в банках. Усе щільно закривають кришками, перевертають догори дном, загортають і залишають до повного охолодження.

Такий простий і ароматний рецепт дозволить взимку насолоджуватись персиковим смаком літа прямо зі скляної банки.