Posted in

Салат з хрумкою вермішеллю: смачний рецепт для всіх

debbcafffdd.jpg
debbcafffdd.jpg

Салат з хрумкою вермішеллю

Цей салат поєднує ніжне куряче філе, свіжі овочі та хрумку вермішель, а кремовий соус на основі грецького йогурту робить його неймовірно ніжним і ароматним. Ідеально для швидкого обіду або легкої вечері!

Інгредієнти

  • 1 куряче філе (приблизно 300 грамів);
  • Салат айсберг;
  • 8 – 10 томатів чері або 1 середній помідор;
  • 150 грамів консервованої кукурудзи;
  • 2 білки від круто зварених яєць;
  • 1 упаковка швидкої вермішелі.

Соус

  • 150 грамів грецького йогурту;
  • 1 столова ложка гірчиці;
  • 20 мілілітрів соєвого соусу;
  • 2 жовтки від круто зварених яєць;
  • 1 столова ложка лимонного соку;
  • Сіль і перець – на смак.

Приготування

Куряче філе наріжте кубиками, посоліть, додайте улюблені спеції та обсмажте на пательні до золотистої скоринки. Томати чері поріжте навпіл, білки яєць наріжте кубиками, а салат айсберг – великими шматочками.

Для соусу змішайте грецький йогурт, жовтки, соєвий соус, гірчицю, лимонний сік, сіль і перець. Добре збийте до однорідної консистенції. Вермішель швидкого приготування розламайте на дрібні шматочки – це буде хрумкою родзинкою салату!

З’єднайте у великій тарілці курку, овочі, кукурудзу та вермішель. Залийте соусом, обережно перемішайте. Для смаку можете ще додати зеленої цибулі. Дайте салату постояти кілька хвилин, щоб соус розкрив усі смаки.

Порада: Якщо хочете більш насичений смак і хрускіт, додайте дві порції вермішелі – і насолоджуйтеся! Смачного!

Закончил национальный университет имени Тараса Шевченко. Опыт работы в журналистике - больше 15 лет