Сендвіч без борошна: смачний рецепт з баклажанами

Сендвіч без борошна з баклажанами

Якщо ви дотримуєтеся дієти, цей сендвіч стане для вас справжньою знахідкою. Для його приготування не потрібно жодного грама борошна.

Рецептом поділився шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво у своєму Instagram. Збережіть собі, щоб не загубити!

Інгредієнти:

  • Баклажан – 1 штука;
  • Твердий сир – 70 грамів;
  • Песто – 2 столові ложки;
  • Рукола – жменя;
  • Моцарела – 1 кулька;
  • Помідор – 1 штука;
  • Хамон – 2 – 3 скибки;
  • Сіль, перець – на смак.

Спосіб приготування:

  1. Нарізати баклажан тонкими скибками.
  2. Викласти на деко з пергаментом, трохи накладаючи краї один на одного.
  3. Посипати сиром – всередину й зверху.
  4. Запікати протягом 20 хвилин при температурі 180°C.
  5. Додати песто, руколу, моцарелу, томати, хамон – і закрити другою частиною.

Смачного! Як зауважив шеф, цей сендвіч хочеться готувати знову.