Posted in

Смачна кабачкова ікра на зиму: простий рецепт

cacbcffdbcaccadbfffe.jpg
cacbcffdbcaccadbfffe.jpg

Як приготувати кабачкову ікру?

Кабачкова ікра – популярна овочева закуска, яку легко приготувати вдома. Її роблять зі свіжих овочів, томатної пасти й майонезу, а для глибшого смаку додають спеції, сіль та цукор.

Радіо МАКСИМУМ підготувало швидкий та смачний рецепт кабачкової ікри, який точно сподобається вам та вашим рідним та стане чудовим доповненням до вашого столу взимку.

Які інгредієнти потрібні?

Для приготування вам знадобляться такі інгредієнти:

  • кабачки – 3 кілограми;
  • морква – 250 грамів;
  • цибуля – 250 грамів;
  • томатна паста – 250 грамів;
  • майонез – 250 грамів;
  • сіль – 40 грамів;
  • цукор – 50 грамів.

Який процес приготування?

Для приготування слід обрати молоді кабачки, перекрутити їх разом із морквою та цибулею через м’ясорубку. Овочеву масу викладіть у каструлю, додайте сіль і цукор та варіть на слабкому вогні 1 – 1,5 години, періодично помішуючи. Потім додайте томатну пасту й майонез, перемішуйте і варіть ще 1,5 години. Готову ікру розкладіть у стерильні банки та щільно закрийте.

Смачна кабачкова ікра на зиму готова! Нехай смакує!