Які інгредієнти потрібні для варення з аґрусу?
Варення з аґрусу однозначно припаде до душі прихильникам цієї літньої ягоди. Заготуйте його, щоб смакувати у холодну пору року.
Рецептом варення з аґрусу у своєму тіктоці поділилась блогерка vita_foodblog. Збережіть собі, щоб не загубити!
Інгредієнти:
- 800 грамів ягід аґрусу
- 200 грамів апельсина (очищеного)
- 1 кілограм цукру
- 1 пакетик “Желфіксу” від Dr.Oetker
Як приготувати варення з аґрусу?
- Ягоди аґрусу помити, видалити носики, пропустити через м’ясорубку.
- Апельсин почистити і також пропустити через м’ясорубку.
- Пакетик “Желфіксу” розмішати з двома столовими ложками цукру від загальної маси та додати до ягід. Дати закипіти варенню.
- Насипати решту цукру. Прокип’ятити 3 хвилини. Вимкнути плиту, зняти піну, розлити по сухим чистим банкам, закрити кришками. Перевернути, через 5 хв варення готове.
Чому варто використовувати “Желфікс”?
Рекомендуємо використовувати у рецептах “Желфікс” від Dr.Oetker з кількох причин:
- Швидкість приготування: варення потрібно лише 3 хвилини для приготування.
- Збереження смаку та кольору: ягоди зберігають природній колір, смак та аромат.
- Експерименти зі смаками: можна використовувати незвичні інгредієнти, як ківі чи апельсини.
- Без стерилізації: банки повинні бути лише сухими та чистими.
- Рослинне походження: ідеально підходить для вегетаріанців.
На упаковці є доступна інструкція. Насолоджуйтесь!