Смачне варення з аґрусу: простий рецепт

Які інгредієнти потрібні для варення з аґрусу?

Варення з аґрусу однозначно припаде до душі прихильникам цієї літньої ягоди. Заготуйте його, щоб смакувати у холодну пору року.

Рецептом варення з аґрусу у своєму тіктоці поділилась блогерка vita_foodblog. Збережіть собі, щоб не загубити!

Інгредієнти:

  • 800 грамів ягід аґрусу
  • 200 грамів апельсина (очищеного)
  • 1 кілограм цукру
  • 1 пакетик “Желфіксу” від Dr.Oetker

Як приготувати варення з аґрусу?

  1. Ягоди аґрусу помити, видалити носики, пропустити через м’ясорубку.
  2. Апельсин почистити і також пропустити через м’ясорубку.
  3. Пакетик “Желфіксу” розмішати з двома столовими ложками цукру від загальної маси та додати до ягід. Дати закипіти варенню.
  4. Насипати решту цукру. Прокип’ятити 3 хвилини. Вимкнути плиту, зняти піну, розлити по сухим чистим банкам, закрити кришками. Перевернути, через 5 хв варення готове.

Чому варто використовувати “Желфікс”?

Рекомендуємо використовувати у рецептах “Желфікс” від Dr.Oetker з кількох причин:

  • Швидкість приготування: варення потрібно лише 3 хвилини для приготування.
  • Збереження смаку та кольору: ягоди зберігають природній колір, смак та аромат.
  • Експерименти зі смаками: можна використовувати незвичні інгредієнти, як ківі чи апельсини.
  • Без стерилізації: банки повинні бути лише сухими та чистими.
  • Рослинне походження: ідеально підходить для вегетаріанців.

На упаковці є доступна інструкція. Насолоджуйтесь!

Цей запис оприлюднено в Суспільство автором Тарас Волиненко. Додати до закладок постійне посилання.

Про автора Тарас Волиненко

Журналіст з понад 15-річним досвідом. Закінчив факультет журналістики Національного університету імені Тараса Шевченка у 2010 році. Працював у провідних українських ділових медіа, де висвітлював теми фінансів, ринку праці, інвестицій та малого бізнесу. Сьогодні спеціалізуюся на аналітиці економічних процесів в Україні та їхньому впливі на щоденне життя громадян.