Posted in

Смачні канапкові огірочки на зиму: простий рецепт

fcdafdd.jpg
fcdafdd.jpg

Чому варто заготовити огірочки на зиму?

Усі ми знаємо, що взимку огірочки відверто ніякі. Тому найкраще, що ви можете зробити зараз, – заготувати їх на холодну пору року. Наприклад, законсервувати канапкові огірочки на зиму. Рецептом закрутки поділились у тіктоці o.cooking_s. Зберігайте собі, щоб не загубити!

Взимку часто додаю їх до домашньої піци. Та і з будь-яким гарніром теж смакота, – зазначає авторка відео.

Які інгредієнти потрібні для приготування?

На 10 – 11 банок (0,5 літра):

  • 1 літр води
  • 700 грамів цукру
  • 700 мілілітрів оцту
  • 2 столові ложки солі
  • 2 столові ложки куркуми
  • 2 столові ложки гірчиці в горошках
  • 20 штучок духмяного перцю

Як приготувати канапкові огірочки на зиму?

Кип’ятимо маринад, розливаємо по банках. Банки ставимо у воду в каструльку (на дно – рушник). Від моменту закипання в банках, стерилізуємо 15 хвилин. І закриваємо кришками.

Порада! Для маринаду беріть якусь стару каструлю, бо куркума сильно фарбує.