Медові реберця, які тануть у роті
Якщо ви полюбляєте реберця, ми маємо для вас чудовий рецепт, який стане фаворитом на вашій кухні. Ним у своєму інстаграмі поділився шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво. Збережіть собі рецепт медових реберець, щоб не загубити!
Інгредієнти:
- Свинячі ребра – 2 штуки;
- Сіль, перець – за смаком;
- Соус (до грилю):
- Часниковий порошок – 2 столові ложки;
- Солодка паприка – 1 столова ложка;
- Діжонська гірчиця – 1 столова ложка;
- Яблучний оцет – 1 столова ложка;
- Оливкова олія – 50 мілілітрів;
- Соус M&M’s (після грилю):
- Діжонська гірчиця – 2 столові ложки;
- Мед – 4 столові ложки;
- Соєвий соус — 30 мілілітрів.
Приготування медових реберець:
Смакує настільки добре, що вам навряд вдасться зупинитись на одному шматочку! – додав шеф. Приготуйте і ви цю страву на вихідних. Вам точно сподобається!