Принцеса Діана завжди випереджала свій час, і це стосувалося не лише її стилю, а й звичок харчування. Виявилося, що вона любила снідати так, як це модно робити лише зараз — готувала “овернайт” вівсянку.
Про це розповідає Радіо МАКСИМУМ з посиланням на WomanEL.
Який сніданок обирала принцеса Діана?
Колишній шеф-кухар королівської родини Даррен МакҐрейді розповів, що принцеса Діана полюбила “овернайт” овес після поїздки до Швеції у 1993 році. Повернувшись, вона попросила готувати цю страву щодня. Рецепт був дуже простим: увечері кухар заливав вівсяні пластівці свіжовичавленим апельсиновим соком і залишав у холодильнику на ніч. Вранці страва перетворювалася на кремову кашу, яку принцеса Діана прикрашала різними інгредієнтами. Її улюбленими були чорниця, волоські горіхи та натерте яблуко з медом.
Чому овернайт овес став популярним?
Тоді цей сніданок не був популярним, але сьогодні “овернайт овес” став зіркою Instagram та головним трендом здорового харчування.
Цей матеріал має виключно загальноосвітній характер і не є медичною консультацією. Інформація призначена для ознайомлення з можливими симптомами, причинами та методами виявлення захворювань, але не повинна використовуватись для самодіагностики або самолікування. У разі проблем зі здоров’ям людині треба обов’язково зверніться до кваліфікованого лікаря.