Posted in

Солоні панкейки: новий смак для вашого сніданку

aaaaaeedeaad.jpg
aaaaaeedeaad.jpg

Солоні панкейки для сніданку

Якщо ви звикли вживати панкейки лише з варенням та фруктами, пропонуємо спробувати новий солоний варіант, який підійде не лише на сніданок.

Рецепт поділився шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво у своєму Instagram. Збережіть його, щоб не загубити!

Інгредієнти

  • Для млинців: 560 грамів борошна, 12 грамів розпушувача, дрібка солі, 1 столова ложка цукру, 500 мілілітрів молока, 4 яйця.
  • Для начинки: шинка, твердий сир.
  • Для соусу бешамель: 30 грамів вершкового масла, 30 грамів борошна, 300 мілілітрів молока, сіль та мускатний горіх за смаком.

Приготування

Соус бешамель: У сотейнику розтопіть масло, додайте борошно та помішуйте до однорідності. Влийте молоко, постійно мішайте до загустіння (не кип’ятіть довго!). Приправте сіллю та мускатним горіхом.

Панкейки: Яйця збийте з сіллю до легкої піни, влийте молоко, додайте суміш борошна з розпушувачем – замісіть тісто. Перелийте в мішок або глечик.

Смаження та складання: На добре розігрітій пательні підрум’яньте тонкий шар тіста. Викладіть сир і шинку, залийте ще трохи тіста зверху. Обсмажте з обох боків до золотистої скоринки. Полийте гарячі панкейки бешамелем, додайте натертий сир зверху та поставте в духову піч до золотистої скоринки.

Смачного!

Закончил национальный университет имени Тараса Шевченко. Опыт работы в журналистике - больше 15 лет