Site icon Companion UA

Суші у Вінниці – огляд ресторанів і суші-барів

Суші – це одна з найулюбленіших страв багатьох, проте вже всі звикли до класичної «Філадельфії» або «Каліфорнії». Якщо ви бажаєте скуштувати щось новеньке, то найкращий варіант – це Венум Суші Вінниця вже зараз дозволяє кожному зробити замовлення у будь-який куточок міста. Нещодавно цей онлайн-ресторан успішно запрацював та вже зараз там можна замовити смачні роли без рису та багато інших авторських позицій.

«Венум Суші»

Цей онлайн-ресторан відкрила відома блогерка Альона Венум. Тисячі її підписників вже встигли спробувати незвичні роли. У відгуках багато хто нахвалює такі позиції, як «Принцеса кумкват», «Джексон буде», «Лакшері» та справжній натуральний сік з манго. Дізнатися детальніше про меню можна на офіційному сайті «Венум Суші». Там є дуже зручний фільтр, завдяки якому можна за кілька секунд знайти всі позиції без рису, відсортувати за кількістю ролів. Все дуже просто, тому з навігацією точно впорається кожен.

Переваги «Венум Суші»:

·       високий рівень обслуговування;

·       швидка доставка;

·       великий вибір;

·       оригінальний склад.

Слід зазначити, що зараз кожен може замовити будь-які позиції з меню «Венум Суші» та не сплачувати доставку. Кур’єр привозить готові роли за 30-60 хвилин, залежно від того, як далеко знаходиться клієнт. Якщо він буде запізнюватися, то вас про це попередять, оскільки у цьому закладі цінують кожного. Також діють у «Венум Суші» і вигідні акції. Щоб дізнатися про них детальніше потрібно просто зайти на сайт та відкрити відповідний розділ.

«Суші Мастер»

Цей онлайн-ресторан працює не тільки у Вінниці, а й в інших містах України. Там можна замовити сезонні чи класичні роли, суші, також є паназіатська кухня. Всі страви готують за найкращими традиціями, тому ви точно будете задоволені. Дуже часто у цьому ресторані проходять вигідні акції. Можна замовити роли зі знижкою до 50% або отримати другу порцію у подарунок. Також дуже часто проходять цікаві вікторини. Клієнтам потрібно лише відповісти на кілька запитань або пройти тест. Після цього переможці отримають вигідну знижку або безкоштовну порцію ролів. Брати участь у вікторинах може кожен. Слід зазначити, що платити за доставку ролів від «Суші Мастер» не потрібно тільки у разі, якщо сума замовлення складає 200 гривень та більше.

«Кінтаро»

Це ще один досить відомий суші ресторан, у якому можна спробувати не тільки японські, а й ще китайські, паназіатські страви. Вибір великий, ціни доволі бюджетні, тому переплачувати за замовлення не знадобиться. Також всім іменинникам цей заклад дарує загальну знижку у розмірі 30% на чек. Щоб її отримати потрібно просто показати паспорт. Доставка платна, фіксований тариф за послуги кур’єра опубліковано на офіційному сайті.

«Еліт Суші»

Це преміальний ресторан високого класу, у якому ви можете замовити смачні роли. Мінімальна ціна за одну порцію складає 600 гривень. Доставка містом абсолютно безкоштовна. Зазвичай роли привозять за годину. Якщо кур’єр запізниться, то він запропонує знижку.

Exit mobile version