Site icon Companion UA

Як підключитися до інтернету у польових умовах

Для з’єднання з інтернетом вдома потрібен звичайний Wi-Fi-роутер, що отримує та надсилає дані по кабелю. На вулиці можна використовувати мобільний телефон, який працює через стільникову мережу. Але як у польових умовах за відсутності дротового з’єднання підключити гаджети без GSM-модуля? Для цього знадобиться роутер на сім-карту.

Особливості пристрою

Звичайний роутер призначений для використання в кабельних мережах. Він встановлюється вдома та підключається за допомогою Ethernet-кабеля. Працювати у випадку обриву дроту або його відсутності він не зможе.

Мобільний роутер або модем — це пристрій, який має такі особливості:

Деякі моделі мають вбудовані акумулятори, завдяки чому можуть працювати повністю автономно в польових умовах. Потрібно тільки покриття оператора стільникового зв’язку.

Характеристики роутера

Під час вибору Wi-Fi-модема потрібно звертати увагу на такі показники:

Де придбати якісний прилад?

Перед купівлею роутера з сім-карткою потрібно обрати стільникового оператора, який надає послуги передачі даних. Після цього слід обрати пристрій з інтернет-магазину компанії. В цьому випадку користувач отримує гарантію сумісності модема та стільникової мережі. Дані будуть передаватися з гарантованою швидкістю та без втрати пакетів.

Exit mobile version