Що потрібно для приготування?
Інгредієнти:
- Очищений кабачок – 1 кілограм (серединку прибирайте чаркою або чашкою).
- Ананасовий магазинний сік – 350 грамів (беріть найдешевший, він краще для заготовок).
- Цукор – 0,5 склянки.
- Лимонна кислота – 2/3 чайної ложки.
- Ванілін на кінчику ножа (дуже мало, щоб не було гіркоти та перебору зі смаком, краще ванільний цукор, але його треба більше).
Як приготувати “ананаси з кабачків”?
Кабачки чистимо, прибираємо серединку. Можна зробити “ананаси” кружечками, а можна порізати кабачки шматочками або півкільцями (як вам більше подобається).
У каструлі на вогні змішуємо всі інгредієнти (сік, цукор, лимонну кислоту, ванілін). Опускаємо в сироп кабачки та варимо після закипання 15 хвилин, акуратно помішуючи.
Розкладаємо по стерилізованих банках, заливаємо сиропом і закочуємо. Загортаємо в теплу шубу до остигання.
Насолоджуйтесь смачними закрутками!